En poäng nere i Hudiksvall i lördags 27:e April.

Vann FF en poäng eller förlorade man två? Efter att laget tappat en 3-2 ledning i slutet så lutar det åt det första alternativet.

Hudiksvall FF – Skellefteå FF 3-3.

Skellefteå: Leo Englund 2, Patrik Lindgren.

Sammanfattning

Tyvärr var undertecknad inte nere i Hudiksvall pga skada och kan därför inte ge en särskilt grundlig matchrapport. Lovar bättring tills vidare! Nåväl. De spelare som spelat och de ledare som varit på plats menar att det i grund och botten var en jämn match som kunde slutat lite hur som helst. FF började starkast men ologiskt nog var det HuFF som tog ledningen, två gånger om dessutom. Första gången utjämnade Patrik ”Putte” Lindgren och sedan Leo Englund. Krister Andersson tvingades återigen gå ut skadad men förhoppningsvis var det ingen fara med honom.

leo_skottI början av den andra halvleken gav Leo Englund, som nu gjort fyra mål på två matcher, FF ledningen och laget såg ut att gå mot segern. Tyvärr var det nu Hudiksvalls tur att kvittera, något som man gjorde först i den 86:e minuten. Tungt även om en poäng borta mot Hudiksvall knappast är någon fy skam.

Härnäst väntar ytterligare en tuff bortamatch då FF åker till Boden.

Sagt av Åström efter matchen:

 –  Grabbarna stred tappert och hämtade in två underlägen (0-1 och 1-2). Vi hade bud efter 4-2, så det känns surt förlora två poäng, menade tränare Per Åström.

Hela laget visade bra karaktär och jobbade starkt. Krister Andersson tvingades utgå efter skada, men antagligen inget allvarligare.

Joel Boman. bilden, visade att han håller i div II, mötte Hudiks svåraste spelare, men klarade uppgiften galant. Heydari också positiv, precis som i premiärmatchen.