Arrangemang

 A-lagets hemmamatcher

norrvalla_publik

Entrépriser:

  • Upp till 15 år: Fri entre.
  • Ungdomar 15 – 19 år: 50 kr. (Årskort 500 kr)
  • Pensionär <65: 60 kr (Årskort 600)
  • Vuxna 80 kr: (Årskort 800 kr.)

 

Sommarlägret

Sommarlägret_banner hemsidaSkellefteå FF, i samarbete med Stadium, genomför varje sommar ett sommarläger på Norrvalla IP, vilket är en fotbollsskola för pojkar och flickor i åldrarna 7-12 år. Sommarlägret är 4 sommardagar med 2 fotbollspass och en ”prova på”-idrott per dag.

Länk till Sommarlägret.

Länk till anmälningsformulär.

 

Sommarproffs

Sommarproffsen_banner hemsidaSkellefteå FF arrangerar årligen Sommarproffslägret som ett första led i vår scoutingverksamhet. Upp till 60 spelare, i åldrarna 12 till 14 år, samlas under 4 sommardagar för att ytterligare fördjupa sina fotbollskunskaper.

Syftet med lägret är att unga talangfulla spelare får prova på att leva som ett fotbollsproffs och att vi får möjlighet att beskriva vår förening och våra framtidsdrömmar. Spelarna ges en inblick i vad som krävs av dem för att nå sina yttersta drömmar.

Länk till anmälningsformulär.

 

Höstlägret

Hostlägret_banner_2Skellefteå FF anordnar ett fotbollsläger i Bollhallen på Norrvalla IP. Lägret arrangerad på höstlovet/läslovet (vecka 44) och innebär 3 träningspass/dag i 4 dagar (måndag-torsdag).

Höstlägret vänder sig till fotbollsintresserade flickor och pojkar i åldern 7-12 år. Syftet är att utbilda och inspirera till en fortsatt satsning inom fotbollen. Utbildningen sker i temaform med varierande teman.

Länk till anmälningsformulär.

 

Vinterkicken

Vinterkicken är en satsning under vinterhalvåret som erbjuder ungdomar i Skellefteå en attraktiv och meningsfull verksamhet på fredagskvällar. Vi vänder oss till ungdomar mellan 11-15 år. Föreningens spelare och ledare är viktiga förebilder och ledare i denna unika verksamhet. Mellan 600-800 ungdomar och vuxna samlas varje fredag (14 ggr/vinter) i Bollhallen, Norrvalla för att ha roligt med fotboll som huvudaktivitet. Även andra aktiviteter med olika former av spel finns för besökande ungdomar. Projektet, som av många kallas ”Skellefteås största ungdomsgård”, är ett antidrog- och antialkoholprojekt i samarbete med BRIS och Polisen.

För mer info se http://www.cupmate.nu/cup/vinterkicken

 

Nordic Light Beach Soccer (NLBS)

Nordic Light Beach Soccer – NLBS är ett samarbete med Västerbottens Fotbollförbund där arrangeras norrlands häftigaste beachevenemang. Har blivit en av sommarens höjdpunkter för fotbollsintresserade och andra. NLBS lockar allt fler besökare varje år, vi räknar årligen med mellan 12 000 och 14 000 besökare. Huvudtävlingen har fått SM-status och väcker numera uppmärksamhet långt utanför närområdet. NLBS kommer att fortsätta att utvecklas och stärka bilden av att fotbollen är gränslös och en värdefull plattform för människor att mötas, både på och utanför planen.

För mer info se www.nlbs.se

 

Fotbollshögstadium

Som fotbollsintresserad ungdom kan du gå fotbollshögstadium i Skellefteå. I samarbete med Kanalskolan bedriver Skellefteå FF ortens enda fotbollshögstadium. Kanalskolans instruktörer har en gedigen fotbollsutbildning och tar väl hand om fotbollsutbildningen. All träning förlägger vi på Norrvalla, antingen på konstgräset eller i den nya bollhallen. Vi har två fotbollspass per vecka, varje pass är 90 minuter långt. Vi jobbar i teman, exempel på teman är tillslag – passningar, mottagningar och vändningar, 1 mot 1 – finter och dribblingar.