Påskvilan är slut…

påskHar Skellefteå FF:s spelare hunnit smälta påskmaten? På måndag, annadag påsk, är det nämligen dags för ytterligare en träningsmatch då Piteå besöker Norrvalla. Avspark 16.30.

Återbuden under träningsveckan har varit många. En del spelare har vissa småskavanker medan andra varit lite krassliga. Till matchen på måndag lär dock de flesta vara tillgängliga. Klart är att varken Anton Olofsson eller Johannes Norberg spelar. Lagkaptenen Fredrik Lindgren ser inte heller ut att kunna spela från start då han dras med ryggproblem efter en smäll han fick i den senaste matchen mot Boden.

Matchen mot Piteå blir lite speciell med tanke på att de både engelsmännen, Rob Clark och James Burgin, återvänder till Norrvalla som ju var deras hemmaplan förra säsongen. Dessvärre ser det inte ut som om innermittfältaren Rob kommer till start pga en fotskada. Som om inte deras återkomst vore nog ser det även ut som att FF-bekantingen Tetteh Komey spelar i Piteå. Tetteh Komey anslöt till FF-truppen under höstsäsongen i fjol då han flyttade från Turkiet till Skellefteå för att komma närmare sin flickvän ”Peppe” som spelare i Sunnanå SK. Ghananen Komey ser nu att hamna i Piteå nästa säsong.

För Skellefteå FF:s del handlar det fortsatt om att ge spelare chansen att stärka sina aktier. Utan att ha pratat med tränarduon kan jag ana att det offensivt vore skönt att visa upp en effektivitet. Defensivt såg det stabilt ut i senaste matchen mot Boden men det känns som backlinjen kanske kommer att ställas på tuffare prov mot Piteå.

Välkomna till Norrvalla!