Toppen mot botten när ”Robban” gästar Norrvalla

Robertsfors får någonting att bita i när man, som tabelljumbo, gästar serieledande Skellefteå_FF.
Avspark tisdag 28/5 19.00 på Norrvallas konstgräs

Inför

Robertsfors är nykomlingar i div II. Ifjol avancerade man en division, mycket tack vare Radek Erlich som numer spelar i Skellefteå FF. En något speciell match för Erlich med andra ord.

 – Utanför planen är de mina kompisar, men på planen är de inte det. Då gäller det bara att vinna. Tre poäng är det enda som räknas, säger han om mötet mot sina forna lagkamrater.

Det är två lag i vitt skilda lägen som möts. Skellefteå FF leder serien, trots en match mindre spelad än konkurrenterna medan Robertsfors parkerar i botten utan en enda inspelad poäng. Så för Robertsfors del lär det bli en av säsongens absolut svåraste matcher. För Skellefteå en av de allra enklaste, eller? Problemet ligger väl just i de tankebanorna. Det gäller för vår del att gå in med stor ödmjukhet och bra inställning. Den spontana känslan är ändå att vi, Skellefteå FF anno 2013, är ett riktigt solitt lag. Vi ger inte alls bort poäng lika enkelt som i fjol och därför kommer det att krävas en mycket bra insats från gästerna ifall de ska hota oss.

Läget i laget
Det var längesen senaste matchen nu. Piteå besegrades i måndags och det innebär åtta dagar utan match. Dessa har fyllts med hårda, intensiva och rätt så högkvalitativa träningspass. Därefter blev det vila både fredag och lördag. Under söndagens träning var det en del skador och annan frånvaro. Leo Englund har problem med en fot, precis som Joel Boman. Patrik Lindgren har inte riktigt känt sig fräsch till ett hundra procent och ser ut att missa matchen. Dessutom klev Krister Andersson av söndagens träning och både Nils Lundmark och Robin Andersson rehabtränar. 

Avspark 28/5, 19.00 på Norrvallas konstgräs – Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *