Toppmatch på Norrvalla

lördag (idag den 24/8) kl 14:00, gästar de långväga gästerna och tillika seriefemmorna Strömsberg Norrvalla IP för en toppmatch i div II.

Matchboll  på väg in

Matchboll på väg in

Truppen
Johannes Norberg, Fredrik Enberg
Joakim Vikberg, Anton Olofsson, Daniel Söderström
Joel Boman, Alexander Brinkmann, Noak Tjärnqvist
Oscar Larsson, Fredrik Lindgren, Krister Andersson
Linus Almqvist, Kevin Forss, Mustafa Heydari
Patrik Lindgren, Leo Englund, Radek Erlich
Nur Adem

Inför
Upplandslaget Strömsberg måste vinna matchen för att ha en fortsatt realistisk chans att vinna serien. Laget som ledde serien under en bit av våren har börjat tappa mot slutet och är nu hela åtta poäng från topplaceringen. Kanske börjar de långa resorna slita på en inte alltför bred trupp?

Vår träningsvecka har varit helt OK. Kvalitèn har varit rätt bra och det har stundtals hettat till en del under spelmomenten, något man får ta som ett gott tecken.

Senast lagen möttes så avgick Strömsberg med segern efter 2-0 nere i Tierp. Jag blev rätt imponerad av det fina spel som det tekniskt skickliga laget presterade och segern var definitivt rättvis, då vi inte riktigt hade det rätta flytet under den perioden av säsongen.
Inför lördagens möte är rollerna ombytta. Skellefteå FF är i riktigt bra form och har tre segrar och en oavgjord sedan omstarten av serien. Senast besegrade man ASSI med klara 4-0 på bortaplan. ”Säsongens kanske bästa match sett över 90 minuter” tyckte en mycket nöjd Per Åström då. Det återstår att se ifall vi kan stå för en lika fin insats imorgon.

Läget i laget
Det ser bra ut, mycket bra. Den ordinarie vänsterbacken Alexander Brinkmann är återigen spelklar efter sin sjukdom. Däremot finns varken Robin Andersson eller Filose Irakoze med i truppen, den förstnämnde är sjuk och den andra är fortsatt skadad även om Filose är på bättringsvägen. I övrigt inga avstängningar eller skador.

/ Anton Olofsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *